Combi-ketel

Combi-ketel

Een combi-ketel is een combinatie van een cv-ketel en een boiler of geiser, waardoor de warmwatervoorziening dus ook door de cv-ketel wordt geregeld. Het voordeel is natuurlijk dat je hierbij maar één apparaat nodig hebt in plaats van en losse ketel en boiler. Er is dus maar één aansluiting nodig, één apparaat hoeft onderhouden te worden en bovendien zijn de nieuwe combi-ketels zuiniger dan de traditionele cv-ketels.

Voordelig voor u?

Ook hier kunt u weer onderscheid maken tussen een hoog rendement combiketel en een traditionele cv-ketel. Uiteraard is het rendement van de hr-combiketel hoger. Maar hoe weet u nu wat voor u het voordeligst is?

Dat is niet zo maar te bepalen. Wat voor combi-ketel u kiest hangt af van uw waterverbruik, de isolatie van uw huis, of u op meerdere plaatsen tegelijk water wilt gebruiken. Vraag onze offertes aan voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kosten

Combi-ketels kosten tussen de 600 en 2000 euro. Uiteraard bespaart u hierbij in extra (onderhouds)kosten die u met een boiler of geiser had gemaakt. Houdt u er rekening mee dat u ook betaalt voor de installatie. U kunt de ketel natuurlijk ook zelf installeren maar verstandiger is om hiervoor een specialist in te schakelen. Wanneer de combi-ketel is geïnstalleerd, is het belangrijk dat u de ketel goed onderhoudt, om een goede werking te garanderen. U zult zuiniger stoken en de combi-ketel zal ook langer meegaan.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Cv-ketel offerte check